GGSs ”sällskapshäst”

Förra året kläcktes idén att skaffa en göteborgsk konsortiehäst och så blev det! I samarbete med FM Reklam, och med desamma som finansiär, drogs projektet igång. Åsa Edvardsson fick äran att bli hästens tränare och med hjälp av Lennart  Jarvén införskaffades Tootick vid Tattersalls Autumn Horses in Training Sale i höstas.

Hjälp GGS att sälja andelar till alla galoppfantaster och köp en andel själv! 

För mer information, ta kontakt med Mats – heed@fmreklam.se, eller Hans-Göran, hgj@fmreklam.se

NB! Han första start i Sverige blir på Göteborg Galopp den 10 juni!

TOOTICK (ire) f. 17

Har du någon gång hört det rogivande mullret av ett gäng annalkande galopphästar och känt marken under dina fötter gunga till samtidigt som adrenalinkicken kommer smygande? 

Att äga häst ska vara enkelt, spännande och framförallt roligt, därför har vi på FM Reklam tagit fram ett koncept där vi vill dela upplevelsen som ägare i en galopphäst. Alla kan vara med på Tootick som har koppling till natursköna Göteborg Galopp!

Tootick är en treåring köpt på Tattersallsauktionen i England. Han är uppfödd på Irland och har bra stam, e DANDY MAN (IRE) 2003 – u SUNSET BEAUTY (IRE) 2007. Han tränas av Åsa Edvardsson, professionell tränare på Göteborg Galopp.

Så här skriver Åsa i aprils månadsbrev:

”I mitten av april var vi nere i Göteborg och då banan var öppen för grästräning. Tootick fick gå med tre andra hästar. Tootick fick mycket bättre galopp på gräset, tog tag och blev lite mer aktiv. Från 800 meter gick de två treåringarna lite fortare och de sista 200 meterna fick de släppa loss. Tootick var mycket duktig och skötte sig väldigt bra. Han var lätt att ha med sig, stod bra i boxen och skötte sig utmärkt både före och efter träningen. Om Tootick fortsätter att utvecklas som hittills, pälsen är fälld och tränar på bra, så finns det lopp till honom onsdagen den 10 juni på Göteborg. Ett maidenlöp 1.400 gräs för treåringar”.

Just nu har vi ett specialerbjudande mellan 29 maj och 8 juni. Du får chansen att köpa två andelar för 1.000 kronor! Konsortiet är uppdelat på 100 andelar.
Månadskostnaden per andel är 150-200 kr/månad och konsortiet administreras av Easy KB.

För mer information, ta kontakt med
Mats – heed@fmreklam.se, eller 
Hans-Göran, hgj@fmreklam.se