Lite smått och gott om 2019-års tävlingsdagar på GG

Premiärdagen 12/5

Vi smög igång med en premiärdag med att öppna upp värdtältet, hade en trevlig dag och flera nya ansikten på publikplats.

Familjedag 2/6

Vi genomförde en mycket uppskattad familjedag med en 70 meter gladiator hinderbana, flera hoppborgar för de mindre och något större, givetvis ansiktsmålning och hästen i centrum med ponnyridning och poängpromenad. Ihop med värdtältet blev detta en lyckad dag och besökarna samlades nere vid railen och ledvoten inför och under loppen!

Åby dagen 23/6

Vår klassiska återkomma samarbete med Åby travet, var lika trevligt som vanligt, vi genomförde 2 travlopp och 2 montélopp innan det var dags för galoppen att göra entré. Glädjande var att ”travfolket” stannade kvar och följde galopploppen.

7/7 Hamburgare utmaningen

Vi testade ett nytt grepp med en hamburgare tävling där vanliga privatpersoner fick tävla att göra den bästa hamburgaren – för en mycket namnkunnig jury med Leif Mannerström som juryns ordförande! Tyvärr så regnade det denna dag men alla var tappra och vi hade säkrat upp med tält för de deltagande lagen (10 st) och denna aktivitet var mycket uppskattat av publiken som alla kunde relatera till hur man grillar världens godaste burgare….detta skall vi definitiv köra 2020 – då med vackert väder! Givetvis var värdtältet bemannat och uppskattat!

20/7

Trevlig löpsdag med värdtältet och Göteborgs Galoppsällskap blev så inspirerade av grilltävlingen föregående tävlingsdag att bjöd in till GRILLKNYTIS efter sista loppet gått i mål! Var och en tog med vad de själva vill grilla och GGS stod för fika efteråt. Gott och trevligt!

18/8 Göteborg Stora Pris – Champagne dagen

Göteborg Stora Pris dagen, vi körde champagne tält med champagne provning ihop med Taittinger, trevlig buffé, pianist och trumpetare som när hästarna kom ut på banan och i seger ceremonin. Vi skapade ett specialerbjudande till hästägare och aktiva. Extremt uppskattat och vi sålde slut våra 75 platser och till nästa år satsar vi på att vara dubbelt så måndag – minst!

Jaktdagen med Steffo 31/8

Nytt grepp med jaktdag med Steffo Törnqvist som kom i full jakt mundering och tältet sålde vi slut våra 50 platser – Steffo babblade om jakt, mat och Tv4 hemligheter. Givetvis pratade han även lite från vinnarcirkeln.
Vi tror att Steffo kommer att dyka upp hos oss även 2020.